Binnenkort nieuwe prijsvraag RTV Utrecht?

Een van onze bronnen heeft ons weer eens een klein nieuwtje gemeld en naar alle waarschijnlijkheid zal RTV Utrecht binnenkort een nieuwe prijsvraag houden. Wat de vraag precies zal zijn is nog onbekend, maar waarschijnlijk zal de prijs een iPhone 5 zijn.

Hoewel we doorgaans geen nieuws publiceren over de prijsvragen van RTV Utrecht, vonden we de prijs dit keer zo mooi dat we je dit nieuws niet wilden onthouden. De iPhone 5 is de nieuwste smartphone van Apple en de telefoon heeft alle records die werden neergezet door de voorgaande iPhones inmiddels verbroken.

Het is op dit moment door de grote populariteit van de smartphone dan ook nog altijd vrij lastig om een iPhone te kopen. De nieuwste iPhone is uitgerust met een 4” display en een nieuwe supersnelle A6-processor. De telefoon is ongeveer een maand geleden gelanceerd in Nederland.

De prijs van de iPhone ligt rond de 700 euro en de gelukkige winnaar zal dan ook veel geld besparen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een goedkoop sim only abonnement en zo zullen de maandelijkse kosten ook flink lager uitvallen. Vergelijk sim only, vind het goedkoopste abonnement en je bent waarschijnlijk maar enkele euro’s per maand kwijt.

Hoewel er nog niet bekend is hoe de prijsvraag eruit zal zien, zal je wel aan de voorwaarden die RTV stelt moeten voldoen als je mee wilt doen aan de prijsvraag. Je kunt de voorwaarden voor prijsvragen vinden op deze pagina.