Leuke apps

Door de ontwikkelingen in de technologie wordt ons leven steeds makkelijker gemaakt. Voor smartphones worden talloze apps ontwikkeld. Tussen deze apps zitten een aantal handige apps.

Appie app en barcode scanner

Met de Appie app is boodschappen vergeten verleden tijd. Met deze app kan een boodschappenlijst gemaakt worden. Wat helemaal handig aan deze app is dat er naar aanleiding van het gemaakte boodschappenlijstje een route in een Albert Hein naar keuze gemaakt kan worden. Boodschappen doen is nog nooit zo efficiënt geweest. Met de barcode scanner app kun je een foto maken van de barcode van een product. Daarna zal er op internet een prijsvergelijking gedaan worden. Op deze manier vind je altijd de winkel met het goedkoopste product.

NS reisplanner Xtra

Met deze reisplanner app plan je op eenvoudige wijze je treinreis. Nadat de reis gepland is, krijg je automatisch een seintje wanner de trein vertrekt, wanneer je moet overstappen of wanneer er ernstige verstoringen zijn.

Utrecht City Guide

Met de Utrecht City Guide app ben je altijd op de hoogte van alle toeristische en recreatieve bezigheden in de stad Utrecht. Bij de app inbegrepen is een evenementenkalender.

Angry Birds

Angry Birds is een enorm populair spel voor op de smartphone. De bedoeling is om op objecten te schieten met vogels die weggeschoten worden met een katapult. Het spel is behoorlijk verslavend.

Draw Something

Draw Something is een Engelstalig spel gebaseerd op het bekende pictionary. Het spel kan gespeeld worden tegen vrienden of tegen een willekeurige, onbekende, speler. Er kan gekozen worden uit drie te tekenen woorden, elk met zijn eigen moeilijkheidsgraad.

Zo zijn er online nog veel leuke spelletjes en apps te vinden, al zijn wij natuurlijk vooral fan van de Utrecht City Guide!